Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:10'

Μπριάμ κλασικό

clock icon
15'

Αμπελοφάσουλα βινεγκρέτ

clock icon
20'

Αμπελοφάσουλα με σουσάμι και βινεγκρέτ

clock icon
25'

Παπαρδέλες με πέστο βασιλικού (pesto alla Genovese)

clock icon
25'

Ψητά ροδάκινα με κατσικίσιο τυρί

clock icon
30'

Τυλιχτό με φαλάφελ

clock icon
15'

Cacio e pepe rosso (Κάτσιο ε πέπε με ροζ πιπέρι)

«Δεν είναι θέμα συνταγής, είναι θέμα αίσθησης! Το μυστικό εδώ είναι ότι το τυρί γίνεται σάλτσα με έναν συγκεκριμένο τρόπο», έλεγε ο αείμνηστος Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι.

clock icon
1:50'

Μoυσακάς με μανιτάρια

clock icon
35'

Λιγκουίνι με μανιτάρια, σκόρδο και φασκόμηλο

clock icon
35'

Καλαμαράκια σε ντοματένια σάλτσα με ρύζι μπασμάτι

clock icon
1:30'

Ντολμάδες γιαλαντζί

clock icon
1:45'

Λαχανοντολμάδες με τραχανά, μάραθο και λεμονάτη σάλτσα

clock icon
20'

Δροσερή οσπριάδα -στυλ mexicana- με σάλτσα εσπεριδοειδών με μέλι

clock icon
15'

Χούμους με τραγανές αραβικές πίτες

clock icon
25'

Γρήγορο stir fry με αρακά και ρύζι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo